Hoedoen.be

Legt stap voor stap uit hoe je iets doet

Hoe contacteer ik Bol.com klantendienst via tel of mail?

Hoe contacteer ik de Bol.com klantendienst? Als je klant bent of wil worden bij Bol.com,dan vind je hieronder de verschillende mogelijkheden terug om hun klantendienst te contacteren.

Als je de klantenservice van Bol.com wil contacteren, heb je natuurlijk graag snel antwoord en dan zijn telefoon en e-mail de snelste manieren om in contact te komen. Maar daarnaast kan je ook nog een andere manier gebruiken.

1. Via telefoon voor België:

 Bel 02/788.59.99 (de Bol.com klantenservice voor België is 24/24 en 7/7 bereikbaar)

 

2. Via chat/e-mail:

Bij e-mail moet je wachten op een antwoord, dus daarom raden wij aan om meteen gebruik te maken van de Chat functie op de Bol.com website. Zo heb je binnen de 2 minuten antwoord op jouw vraag. Ga naar de website van Bol.com > Klantenservice > Start live chat en je bent meteen geholpen.

3. Via Facebook:

Uiteraard kan je de klantenservice ook contacteren via de Bol.com Facebookpagina. Als je daar een vraag stelt, krijg je doorgaans een snel antwoord.

 

Bron: Bol.com

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Twitter, Linkedin en Google+

Laatste berichten van Johan Van Asch (toon alles)

Laat een reactie na