hoedoen.be

Legt stap voor stap uit hoe je iets doet

6 reacties

 • Lenaerts Roger schreef:

  Er is iets gebeurd met mijn pay en pal rekening waar ik niet om gevraagd
  heb , daarom wens ik er een einde aan te maken ,voor het nog erger word
  Groetjes

 • Hans Depraetere schreef:

  Beste,
  Heb ik ook voorgehad in 2012. Russische vrouw koopt kleding in NewYork met mijn Visa-kaartgegevens.????? Paypal nooit in geslaagd om mij deftig antwoord te geven. Perfecte oplossing wel enkel en alleen bij Visa. Sindsdien is mijn PP-rekening met beperkte toegang. Ik kan niks doen zelfs mijn account niet opzeggen. Behalve door eerst een nieuwe rekening te koppelen. Zal wel zijn!!!! Ik begrijp nog steeds niet waarom een dergelijk parallel betalingssysteem bestaat/nodig zou zijn naast de klassieke banken. Daar kan je toch ook veilig mee betalen????

 • stevens johnny schreef:

  deze week gekeken op mijn masterkaart en er zou op 12 dec iets gekocht zijn bij paypal ik heb nog nooit met paypal gewerkt er zou 730,85 euro
  af gaan van mijn rekenning en ik weet ban niks . wat kan ik doen .bankkaart opgezegt en bij de politie geweest . nu af wachten
  gtrs stevens johnny

  • Nick Van Ranst schreef:

   Dag Johnny, goed dat je je kaart hebt stopgezet. En ook dat je verdere stappen hebt ondernomen. Hopelijk zie je hier nog iets van terug.

 • carl schreef:

  is het mogelijk om je PayPal account volledig te verwijderen?

Laat een reactie na