Hoe mijn Bongo bon verlengen?

Laatst aangepast op

Heb je voor je verjaardag of voor Kerst een Bongobon gekregen? En heb je deze veel te lang in de kast laten liggen? Of kan/wil je door de Corona-crisis niet meteen je Bongobon ten gelde maken? Dan vraag je je natuurlijk meteen af of je die Bongobon kan verlengen.

Klinkt herkenbaar want ik had het een tijdje geleden ook voor. Geen tijd meer om het restaurant van onze voorkeur te boeken dus vroeg ik me af of we de Bongbon niet konden verlengen. En het antwoord is JA. We tonen hieronder hoe je snel en eenvoudig je Bongbon kan verlengen zodat deze niet verloren gaat.

Verlengen = omruilen

Om je Bongo te verlengen moet je eigenlijk deze bon omruilen. Opgelet, dit moet je wel online doen. Er zijn wel een aantal voorwaarden aan verbonden.

Je kan je Bongo omruilen voor een gelijkaardige bon of voor een totaal andere. Ook de waarde speelt geen rol. Toch niet als de nieuwe bon duurder uitkomt. Dan kan je deze nemen als je de opleg betaalt. Een goedkopere Bongo bon kan je niet pakken. Met andere woorden, je kan enkel en alleen omruilen voor een in prijs gelijke of duurdere bon.

Online omruilen

Het verlengen of eigenlijk omruilen van je Bongo doe je dus online. Ga hiervoor naar de website en log in op je account (of registreer je eerst). Klik daarna op “Mijn cadeaubonnen” in het menu om bij het overzicht van je bonnen diegene om te ruilen die je wilt ruilen.

OPEN HIER DE WEBSITE >

Proficiat, je heb je Bongobon verlengd! Deze “nieuwe” bon is terug twee jaar geldig vanaf de datum waarop je deze hebt geruild.

Vergeet niet dat het omruilen en verlengen geld kost! Er worden immers 15 Euro kosten aangerekend. Ook als je gekozen hebt voor een Bongobon in een doosje (geen digitale dus) ga je 10 Euro verzendkosten moeten betalen. Het verlengen van een Bongo bon is dus niet geheel gratis…

Klantendiendienst contacteren

Hoe je de Bongobon klantendienst kan contacteren, lees je hier. We hebben alle mogelijke contact-manieren voor jou opgesomd.

OPEN HIER DE WEBSITE >

Bron: bongo.be

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laatste berichten van Nick Van Ranst (toon alles)

Leave a Comment