Hoedoen.be

Legt stap voor stap uit hoe je iets doet

Hoe Eni klantendienst contacteren?

Eni is een bekende leverancier van gas en elektriciteit in België, maar hoe contacteer ik de Eni klantendienst? Als je klant bent of wil worden bij Eni,dan vind je hieronder de verschillende mogelijkheden terug om hun klantendienst te contacteren.

Als je de klantenservice van Eni wil contacteren, heb je natuurlijk graag snel antwoord en dan zijn telefoon en e-mail de snelste manieren om in contact te komen. Maar daarnaast kan je ook nog een andere manier gebruiken.

1. Via telefoon voor België:

 Bel 078/15.28.28 (Ma- vrij: 9-18u)

2. Via e-mail:

Werk je liever per mail, dan kan je gebruik maken van dit e-mail formulier op de Eni website: https://my.eni.be/nl/Customer/Open

3. Via Facebook

Er bestaat ook een Eni Facebook pagina, waarlangs je eveneens je vragen kan stellen en je doorgaans snel een antwoord mag verwachten.

 

Bron: Eni.be

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Twitter, Linkedin en Google+

Laatste berichten van Johan Van Asch (toon alles)

Ben ik niet slimmer van geworden...In de categorie "zus en zo"...Goed zonder meer!De moeite om te lezen!Top artikel! Dit moet iedereen weten! (Nog geen ratings voor dit artikel...)
Loading...

Eén reactie

Laat een reactie na