Hoe Corona Direct klantendienst contacteren?

De Corona Direct klantendienst contacteren is heel eenvoudig. Het bedrijf profileert zich als een directe verzekeraar en daarvan mag je dus verwachten dat je en snel en makkelijk kan contacteren. En (gelukkig voor hun) is dat ook het geval. We hebben de verschillende contact-mogelijkheden (telefoon, e-mailformulier en post) hieronder opgesomd en beschreven. Veel succes met het contacteren van de klantenservice van Corona Direct!

Corona Direct Telefoon

Bel 02 244 23 23

=> telefonisch is Corona Direct bereikbaar op dit telefoonnummer 24 op 24 en 7 op 7

Corona Direct E-mail

Een direct mailadres hebben we niet gevonden. Wel kan je via hun website een contactformulier invullen. De klantenservice belooft je om binnen de 24 uur deze mailaanvraag te beantwoorden. Je vindt het formulier terug op hun website:

OPEN HIER DE WEBSITE >

Corona Direct Adres

Je kan ook een brief schrijven naar onderstaand adres:

Corona Direct
De Kleetlaan 7A
1831 Machelen
België

Chat

Chatten met een medewerker is zeker mogelijk. Als je langer dan 1 minuut op een pagina bent zie, je rechtsonder een pop-up verschijnen: Chat met een expert. Van zodra je deze pop-up aanklikt, kan je chatten met één van de Corona Direct medewerkers en al je vragen stellen. Open de website hieronder om jouw vraag te stellen:

OPEN HIER DE WEBSITE >

Schade aangeven?

Heb je schade aan te geven dan kan je gewoon ook via de klantenzone inloggen, je product kiezen, de betrokken schade aangeven en helpt Corona Direct je zo snel mogelijk verder.

Met dank aan: coronadirect.be

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

3 reacties

 • Pierre GOBBENS schreef:

  Wie kan mij juist laten weten wanneer ik verzekerd ben voor mijn voertuig, woning en de familiane verzekering ik heb deze drie aanvragen
  Vorige week in de verschillende Corona Direct omslagen verzonden en ik krijg nog steeds nieuwe aanvragen binnen om in te vullen

  Mvg.

 • Canalis schreef:

  Beste
  Heb van hetzelde laken een broek

 • Demoor Daniel schreef:

  Geachte heer of Mevrouw
  Tot op heden heb ik nog altijd mijn verzekering papieren niet gekregen voor volgen jaar, en het geen ik heb verloopt de 31 december 2021

Leave a Comment