Hoe Corona Direct klantendienst contacteren?

Open hier de website > De Corona Direct klantendienst contacteren is heel eenvoudig. Het bedrijf profileert zich als een directe verzekeraar en daarvan mag je dus verwachten dat je en snel en makkelijk kan contacteren. En (gelukkig voor hun) is dat ook het geval. We hebben de verschillende contact-mogelijkheden (telefoon, e-mailformulier en post) hieronder opgesomd en beschreven. Veel succes met het contacteren van de klantenservice van Corona Direct!

Corona Direct Telefoon

Bel 02 244 23 23

=> telefonisch is Corona Direct bereikbaar op dit telefoonnummer 24 op 24 en 7 op 7

Corona Direct E-mail

Een direct mailadres hebben we niet gevonden. Wel kan je via hun website een contactformulier invullen. De klantenservice belooft je om binnen de 24 uur deze mailaanvraag te beantwoorden. Je vindt het formulier terug op hun website:

Open hier de website >

Corona Direct Adres

Je kan ook een brief schrijven naar onderstaand adres:

Corona Direct
De Kleetlaan 7A
1831 Machelen
België

Chat

Chatten met een medewerker is zeker mogelijk. Als je langer dan 1 minuut op een pagina bent zie, je rechtsonder een pop-up verschijnen: Chat met een expert. Van zodra je deze pop-up aanklikt, kan je chatten met één van de Corona Direct medewerkers en al je vragen stellen. Open de website hieronder om jouw vraag te stellen:

Open hier de website >

Schade aangeven?

Heb je schade aan te geven dan kan je gewoon ook via de klantenzone inloggen, je product kiezen, de betrokken schade aangeven en helpt Corona Direct je zo snel mogelijk verder.

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laatste berichten van Nick Van Ranst (toon alles)

Eén reactie

  • Pierre GOBBENS schreef:

    Wie kan mij juist laten weten wanneer ik verzekerd ben voor mijn voertuig, woning en de familiane verzekering ik heb deze drie aanvragen
    Vorige week in de verschillende Corona Direct omslagen verzonden en ik krijg nog steeds nieuwe aanvragen binnen om in te vullen

    Mvg.

Laat een reactie na

Nu 6.000 km gratis!

Eenmalige promotie voor nieuwe Full Omnium Kilometerverzekering op basis van offertes die van 1 januari tot 31 mei 2019 aangevraagd zijn en binnen de 8 weken voor akkoord ondertekend teruggestuurd worden.

Lees meer over deze promotie!