fbpx

Waar kan ik alle Corona Direct kantoren vinden?

Waar kan ik een Corona Direct kantoor vinden in de buurt van pakweg Brussel, Brugge of Hasselt? Met die vraag trokken we naar de website van Corona Direct. Want je wil natuurlijk, en dat gevoel kennen we, eerst langs gaan bij een verzekeringskantoor vlakbij jou in de buurt om je te laten adviseren.

Kantoor nabij Brussel

Nabij Brussel en Zaventem, kan men te Diegem het hoofdkantoor vinden van Corona Direct. Je kan een afspraak maken bij dit kantoor op volgende manier:

OPEN HIER DE WEBSITE >
  1. Open via bovenstaande button de website en vraag via het contactformulier om een afspraak te maken of bel het telefoonnummer 02/244.23.23 voor een afspraak op het hoofdkantoor te Diegem. Dit kan van maandag tot vrijdag van 9u tot 12u en 13u tot 16u.
  2. Begeef je op het afgesproken tijdstip naar onderstaand adres:

Corona Direct
De Kleetlaan 7A
1831 Diegem

Een medewerker kan je dan meer uitleg geven over de verschillende verzekeringen als je een persoonlijk advies wil.

Zijn er ook kantoren te Brugge, Antwerpen, enz.?

Wel op deze vragen kunnen we antwoorden met goed nieuws en slecht nieuws:

  • Het slechte nieuws is dat er geen kantoren zijn nabij grote steden als Brugge, Gent, Antwerpen of Hasselt. Enkel vanuit Leuven, Mechelen of Brussel is Diegem vlakbij. Of je kan vanuit andere steden ook gewoon de trein nemen naar het treinstation van Diegem en te voet tot aan het kantoor van Corona Direct stappen.
  • Het goede nieuws is dat door alles te centraliseren in 1 kantoor, Corona Direct een geweldige besparing kan doen en het bijgevolg ook een uitzonderlijk laag tarief kan aanbieden. Corona Direct is immers algemeen bekend als prijsbreker.
  • Nog meer goed nieuws is dat je alle prijzen eigenlijk makkelijk van thuis uit kan berekenen. Of je nu een verplichte verzekering burgerlijke aansprakelijkheid, kleine omnium of volledige omnium wil, je krijgt alle tarieven meteen voorgeschoteld in de simulator. Je kan de simulator meteen openen via onderstaande button.
OPEN HIER DE WEBSITE >

Wat je trouwens ook kan doen, is eerst langs gaan bij een verzekeringsmakelaar in jouw buurt van een andere maatschappij. Hij zal jou zeggen welk type verzekering je nodig hebt en je een prijsofferte meegeven. Nadien kan je dan thuis via bovenstaande simulator zelf de prijs vergelijken met die van de makelaar. Je zal het verschil ongetwijfeld merken.

Met dank aan: coronadirect.be

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan Van Asch (toon alles)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *