fbpx

Hoe werkt kilometerverzekering van Corona Direct?

Bij Corona Direct beweren ze dat hun kilometerverzekering voor 9 op de 10 Belgen goedkoper zou uitkomen dan een gewone autoverzekering. Klinkt natuurlijk heel aanlokkelijk. Maar wat betekent zo een kilometerverzekering van Corona Direct eigenlijk?

Betalen per kilometer

Een kilometerverzekering betekent eenvoudigweg dat je enkel betaalt voor de kilometers die je zelf rijdt. Of je er nu veel of weinig rijdt, je bent altijd goed verzekerd. En je betaalt enkel voor de gereden kilometers. Corona Direct rekent dit op een correcte manier af. Dit zou volgens hun zelfs voor 90% van de Belgen tot de helft goedkoper zijn dan de gewone en vaak veel te dure autoverzekering. Dat komt natuurlijk omdat deze gewone verzekering wordt berekend op de gemiddelde afstand van alle Belgische chauffeurs samen. Je betaalt dus eigenlijk voor anderen… En dat is toch niet logisch? Zeker als je zelf een voorbeeldige chauffeur bent.

Het is bovendien niet alleen omdat je per kilometer gaat betalen dat het goedkoper is. Ook omdat Corona Direct werkt zonder tussenpersonen en dus alles direct met jou afhandelt.

Direct ter plaatse

Corona Direct zorgt er met deze verkering ook voor dat je een vervangwagen hebt binnen de twee uur naar het ongeval. Het takelen van je wagen gebeurt gratis en als er inzittenden zijn dan worden ze gratis naar huis gebracht. Dit is inbegrepen in de klein en grote omnium.

24 op 24 en 7 op 7

Bij Corona Direct is er altijd telefonisch iemand te bereiken, ook ‘s nachts.  Ze kunnen zelfs iemand sturen die je helpt met het invullen van het aanrijdingsformulier (wat in sommige gevallen wel heel handig kan zijn).

Prijs berekenen

Je kan op de website van Corona Direct zelf je prijs berekenen. Volg de stappen en op een paar minuten tijd weet je of je met hun kilometerverzekering kan besparen of niet. Bereken je vrijblijvende verzekering uit door op onderstaande button te klikken:

BEREKEN VERZEKERING >

Met dank aan: coronadirect.be

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laatste berichten van Nick Van Ranst (toon alles)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *