Hoe Youtube video downloaden en opslaan op pc?

Laatst aangepast op

Hoe Youtube video downloaden en opslaan op pc? Youtube moeten we uiteraard niet meer introduceren aan jou. Je weet dat je op de site videos kan bekijken (en eventueel zelf uploaden). Veel gebruikers willen echter graag hun favoriete Youtube video’s op hun pc opslaan zodat ze deze later offline kunnen herbekijken. Daarom geven we de stappen mee om volledige video’s gratis te downloaden van Youtube:

Stap 1: ga naar Youtube

Ga naar Youtube en kopieer de Youtube url van de video die je wil opslaan (kopieer bijvoorbeeld: http://www.youtube.com/watch?v=S_xH7noaqTA )

Stap 2: kopiëren en plakken

Van zodra je de Youtube url hebt gekopieerd, plak je de url in het vak hieronder en klik je op Video Downloaden.
 (deze service wordt niet door hoedoen.be aangeboden maar door savefrom.net, die het alle webmasters en webgebruikers mogelijk maken om allerlei dingen gratis op te slaan)

Stap 3: video opslaan

Je krijgt nu onderstaand scherm te zien. Ze maken reclame om hun app te kopen maar dit is niet nodig voor het downloaden. Klik op “DOWNLOAD VIDOEO IN BROWSER”.

Als je het goed hebt gedaan, kan je de dan de MP4 resolutie kiezen waaronder je de video wil opslaan. Als je die hebt aangeklikt, verschijnt er een downloadscherm om de video binnen te halen waar je opslaan kan kiezen. De video wordt dan opgeslagen op je pc.

Tip: Kijk je vaak Youtube?

Zorg er dan voor dat je een abonnement hebt waar veel mobiele data inzitten of je kan wel eens voor verrassingen komen te staan. Bij datakampioenen Mobile Vikings en Orange vind je bijvoorbeeld voordelige abonnementen met heel wat mobile data in 😉

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

12 reacties

Leave a Comment