fbpx

Hoe werkt Booking.com?

Booking.com bevat niet alleen hotels van over de hele wereld, het hoort bij de top 100 van meest bezochte websites ter wereld. Dat het zo’n veel bezochte website is, is natuurlijk niet zonder reden. In onderstaand artikel leggen we je uit hoe Booking.com werkt:

Stap 1:

Open de website van Booking.com of klik op onderstaande button:

OPEN HIER DE WEBSITE >

Stap 2

Geniet van de vele voordelen die Booking.com biedt

  1. Overzicht alle beschikbare kamers: Gasten hebben meteen een overzicht van alle beschikbare kamers per hotel en kunnen deze rechtstreeks boeken.
  2. Boeking gebeurt onmiddellijk: Van zodra men een kamer boekt, wordt het hotel meteen op de hoogte gebracht en wordt het systeem met beschikbare kamers aangepast.
  3. Klanten maken een voorschot over: De gangbare norm is dat zo’n 30% van de verblijfskosten als voorschot worden betaald en de overige 70% ter plekke bij de accommodatie
  4. Schrijf een beoordeling na het verblijf: Mensen die effectief in het hotel verbleven hebben, worden nadien per mail uitgenodigd om een review te schrijven over het hotel en een score op 10 te geven.

In onderstaande video vind je een overzicht van hoe het precies werkt:

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan (toon alles)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *