fbpx

Over ons

Johan Van AschJohan Van Asch

Johan (1984) behaalde een masterdiploma handelswetenschappen en werkt in het dagelijks leven binnen het departement Digital van Baloise, een Zwitsere verzekeraar. Tijdens het weekend is hij een internetondernemer. Hij richtte samen met Nick een internet bedrijf op en de website die je op dit moment bekijkt, is een van de resultaten van deze succesvolle samenwerking. Daarbuiten kan je hem dagelijks terugvinden in thaiboksclub Royal Gym Mechelen of een krachttraining in de fitness. Daarnaast is hij gepassioneerd door het scherp stellen van zijn tijd op de marathon en 10 Miles te Antwerpen, de betere restaurants en de nieuwste films in de bioscoop.

Nick Van Ranst

Nick (1984), eveneens master in de handelswetenschappen van opleiding, is in het dagelijks leven werkzaam als Sales Manager, maar aangezien verkoop en marketing een nauwe band hebben, is hij ook zeer geïnteresseerd in de opportuniteiten van online marketing. Nick is iemand die houdt van het leven en daarbij ook graag anderen helpt. Net daarom is hij erg enthousiast over de mogelijkheid die dit platform biedt, namelijk het helpen van mensen met een oplossing op grote schaal. In zijn vrije tijd speelt hij als rechtsbuiten bij een voetbalteam of kan je hem in het zonnige Frankrijk tegen komen op zijn koersfiets. Daarnaast is Nick een fan van alles wat met Apple te maken heeft en zou zijn kennis over de laatste technologieën en trends je wel eens kunnen verbazen.

In tussentijd blijven ze verder bouwen aan nieuwe projecten om mensen te helpen, zo lanceerden ze meer recent nog met succes andere websites zoals Fairecomment.be en Accountdeleters.com.

3 gedachten over “Over ons”

  1. toffe website, voor mij als digibeet, zal er nog vaak gebruik van maken vooral nog de leuke omschrijving van “overlijdenscertificaat” mocht je als gebruiker van apple-produkten menen het apple-id van één apparaat (iphone 4) te kunnen verwijderen zonder dan ook die van je partner’s ipad gelijk te wissen. Kun je met een ipad ook whats-appen met een ander z’n smartphone ook als dit geen apple-apparaat is?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *