Over ons

Johan Van AschJohan Van Asch

Johan (1984) behaalde een masterdiploma handelswetenschappen en werkt in het dagelijks leven binnen het departement online marketing van AXA, het n° 1 verzekeringsmerk wereldwijd. In zijn vrije tijd is hij een internet ondernemer. Hij richtte samen met Nick een internet bedrijf op en de website die u op dit moment bekijkt, is een van de resultaten van dit partnership. Hij houdt zich bezig met de inhoud van hoedoen.be dus je kan hem eender welke vraag hierover stellen. Wanneer hij geen artikels aan het publiceren is, kunt u hem steevast terugvinden in zijn vaste thaiboksclub, in een fitnesszaal of op een looppiste. Daarnaast is hij gepassioneerd door de beurs, restaurants en de nieuwste films in de bioscoop.

 

Nick Van Ranst

Nick (1984), eveneens master in de handelswetenschappen van opleiding, is in het dagelijks leven werkzaam als Sales Manager, maar aangezien verkoop en marketing een nauwe band hebben, is hij ook zeer geïnteresseerd in de opportuniteiten van online marketing. Nick is iemand die houdt van het leven en daarbij ook graag anderen helpt. Net daarom is hij erg enthousiast over de mogelijkheid die dit platform biedt, namelijk het helpen van mensen met een oplossing op grote schaal. In zijn vrije tijd speelt hij als rechtsbuiten bij een voetbalteam of kan je hem in het zonnige Frankrijk tegen komen op zijn koersfiets. Daarnaast is Nick een fan van alles wat met Apple te maken heeft en zou zijn kennis over de laatste technologieën en trends je wel eens kunnen verbazen.

 

In tussentijd blijven ze verder bouwen aan nieuwe projecten om mensen te helpen, zo lanceerden ze meer recent nog volgende Engelstalige websites: Accountdeleters.com, customerservicecontacts.com en Howstructions.com

Eén reactie

  • Klaas Jager schreef:

    toffe website, voor mij als digibeet, zal er nog vaak gebruik van maken vooral nog de leuke omschrijving van “overlijdenscertificaat” mocht je als gebruiker van apple-produkten menen het apple-id van één apparaat (iphone 4) te kunnen verwijderen zonder dan ook die van je partner’s ipad gelijk te wissen. Kun je met een ipad ook whats-appen met een ander z’n smartphone ook als dit geen apple-apparaat is?

Leave a Comment