fbpx

Hoe contacteer ik de klantendienst van TotalEnergies (vroegere Lampiris)?

Lampiris veranderde begin 2022 van naam in TotalEnergies. Deze energieleverancier is één van de grootste leveranciers van elektriciteit, gas en verwarming aan Belgische gezinnen en bedrijven.

Ben je zelf klant bij TotalEnergies of Lampiris en zit je met vragen daarover of heb je ergens een probleem mee, bijvoorbeeld een factuur, installatie of verhuis?

Als je de klantenservice van Lampiris wil contacteren, heb je natuurlijk graag snel antwoord en dan zijn telefoon en e-mail uitstekende manieren om in contact te komen:

1. Via telefoon

De klantendienst kan je contacteren op onderstaande telefoonnummers. Zij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag: 8u00-19u00. Op zaterdag kan dit tussen 9u00 en 14u00.

  • heb je een vraag over elektriciteit en/of gas of je klantenzone = 011/49 49 48
  • heb je een vraag over de producten en diensten = 02/486 48 62
  • wil je een verhuis, een overlijden of een echtscheiding melden = 078/48 08 88

Als het belt is het steeds aanbevolen om een factuur met uw klantennummer bij de hand te houden. Op die manier vindt de klantendienst uw gegevens meteen terug.

2. Via chat

Je kan de chatfunctie gebruiken op de website. Dit kan elke werkdag van 8 uur tot 21:30 en zaterdag van 9 tot 14 uur. Ga hiervoor naar de website: https://totalenergies.be/nl/particulieren/hulp-en-contact/veelgestelde-vragen.

3. Via e-mail

Je kan ook altijd een mail sturen naar support@totalenergies.be.

4. Per post

Je kan ten slotte ook een brief schrijven naar volgend adres:

TotalEnergies Power & Gas Belgium nv
Rue Saint-Laurent 54
4000 Luik (België)

Maar in deze moderne tijden, heb je natuurlijk sneller antwoord per telefoon of email/chat.

Bron: totalenergies.be

Nooit meer te veel betalen?

Wil je nooit meer te veel betalen voor je energie? Vergelijk dan nu meteen je energietarief met andere leveranciers en bespaar tot 600€. Dit kan je zelf meteen doen via aanbieders.be of je kan hen een mailtje sturen en zij maken de vergelijking voor jou.

GA NAAR AANBIEDERS.BE >
The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

2 gedachten over “Hoe contacteer ik de klantendienst van TotalEnergies (vroegere Lampiris)?”

  1. Beste
    Ik vind heel erg dat we nooit jullie aan telefoon kunnen krijgen. Ik blijf week lang elke dag te bellen maat nooit heeft me gelukt. Ik ben heel erg kwaad want zelfs een formulier ingevuld om me te contacteren ook niemand heeft een moeite gedaan om me te bellen heel schoon van jullie en dan verwachten jullie om mensen bij jullie klant zou blijven. Nooit in mijn leven me gemaakt.

  2. Frederik Roland

    Beste ik heb in november contract bij jullie genomen maar nog steeds geen factuur ontvangen. Kan u mij zo snel mogelijk contacteren op het nr 0492429529

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *