fbpx

Hoe naar Liechtenstein bellen vanuit België?

Liechtenstein is een dwergstaat in het midden van Europa tussen Zwitserland en Oostenrijk. Ken je toevallig iemand die daar woont die je wilt bellen? Maar je hebt geen flauw benul van hoe je dit nummer moet vormen… Dan hoef je niet verder te zoeken! We leggen hier uit hoe je naar Liechtenstein kan bellen vanuit België.

Landnummer Liechtenstein 00423

Om naar Letland te bellen gebruik je het landnummer +423 (= 00423) + het Liechtensteins telefoonnummer. Daarmee weet je wel nog niet alles. We geven hieronder een voorbeeld mee van hoe je naar het vorstendom Liechtenstein kan telefoneren.

Voorbeeld Liechtensteins telefoonnummer

We nemen het telefoonnummer van het Park Hotel Sonnenhof in de hoofdstad Vaduz als voorbeeld. Het telefoonnummer dat op de website staat bevat volgende cijfers: +423 239 02 02.

  • +423 = landnummer
  • 239 02 02 = telefoonnummer van het hotel

Vaste nummer – zonenummers

Liechtenstein heeft geen specifieke zonenummers. Niet onlogisch als je weet dat het land amper 160 vierkante kilometer groot is.

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *