fbpx

Hoe zien wie mij gedefriend heeft op Facebook?

Wanneer je vrienden wordt op Facebook, krijg je daarvan een melding. Wanneer iemand beslist je te ontvrienden of te blokkeren, krijg je daarentegen geen melding… Tot je dit artikel las natuurlijk.

Want gelukkig bestaat er sinds kort een handige Google Chrome plugin waarmee je kan bijhouden wie jou gedfriend heeft. We leggen stap per stap uit hoe je de plugin installeert:

Stap 1

Open de Google Chrome. De extensie werkt enkel via deze browser.

wie heeft je ontvriend op facebook 1

Stap 2

Kopieer en plak volgende url in de navigatiebalk: https://chrome.google.com/webstore/detail/unfriend-notify-for-faceb/ahigpjeolkfgjdaeodlmaceggigbpeoh?hl=nl . Klik rechtsboven op +GRATIS.

wie heeft je ontvriend op facebook 2

Stap 3

Voeg de extensie “Unfriend notify for Facebook” toe aan Google Chrome.

wie heeft je ontvriend op facebook 3

Stap 4

Ga nu in Google Chrome naar http://www.facebook.com en login in op je account. Als je nu naar de tab “vrienden” gaat in je profiel, zal je zien dat er een tab “Lost friends” is toegevoegd. In deze tab zullen vanaf nu de mensen verschijnen die je ontvrienden en/of blokkeren.

Let op: Denk eraan dat je dit enkel in Chrome kan doen.

wie heeft je ontvriend op facebook 4

Ik heb ze zelf getest en kan inderdaad bevestigen dat als iemand je verwijdert, deze extensie dat detecteert en die persoon in de lijst weergeeft.

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan (toon alles)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *