fbpx

Hoe afmelden uit Hotmail account?

Wanneer je Hotmail gebruikt, mag je zeker niet vergeten terug uit te loggen. Indien je dat niet doet, kan de volgende gebruiker van hetzelfde toestel al je e-mails lezen en e-mails sturen in jouw naam. Deze pagina toont hoe je je kan afmelden:

Stap 1 – Klik op naam rechtsboven

Ga rechtsboven in de hoek naar je naam + foto.

hotmail afmelden 1

Stap 2 – Kies ‘Afmelden’

In het menu dat openklapt kies je onderaan afmelden.

hotmail afmelden 2

Stap 3 – Bevestiging op MSN.com

Je wordt omgeleid naar de homepage van MSN en krijgt daar de boodschap te zien: “Je bent uitgelogd”.

hotmail afmelden 3

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan (toon alles)

3 gedachten over “Hoe afmelden uit Hotmail account?”

  1. Marjan De Mol

    Dat doe ik maar ik kom altijd gewoon terug in mijn mailbox terecht. Ik probeerde te sluiten en daarna terug hotmail.com in te tikken (ik wil zo in mijn andere hotmail-account komen maar ik wordt nog steeds in mijn eerste mailbox terecht.
    Wat nu ?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *