fbpx

Kan ik met ecocheques betalen bij Aldi?

Of je met ecocheques kan betalen bij Aldi is een vaak gestelde vraag. We zochten het graag voor jullie op en het antwoord is eenduidig: ja dit kan!

Zowel de elektronische als de papieren ecocheques van Edenred, Monizze en Sodexo worden aanvaard als betaalmiddel bij Aldi.

Opgelet, je kan niet alle artikelen aankopen met ecocheques. Dit is enkel mogelijk voor de artikelen zoals voorzien in de wet (lees: de energiezuinige producten). Dit zal bij het afrekenen altijd apart worden gerekend.

Ecocheques niet te verwarren met maaltijdcheques

Met maaltijdcheques kan je ook steeds terecht bij Aldi. Zo worden zowat alle elektronische maaltijdcheques (Sodexo, Edenred, Monizze) graag gezien bij Aldi als betaaldmiddel.

Waar kan ik nog kopen met ecocheques?

We maakten een handige lijst met winkels waar je energiezuinige producten kan kopen met ecocheques.

Met dank aan: Aldi.be

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan (toon alles)

4 gedachten over “Kan ik met ecocheques betalen bij Aldi?”

  1. Betalen met eco-cheques is 100% zeker mogelijk. Het systeem dat edenred gebruikt laat zowel eco- als maaltijdcheques toe.

    Ook zegt de site van de Aldi dat deze wel worden aanvaard. Tip: research, research, research (alvorens 99% zeker te zijn)

    1. Dag Jef, bedankt voor je reactie. Hier sloegen we de bal inderdaad even mis. We hebben het artikel meteen aangepast! 🙂

  2. Vande Ven François

    Laatst stond in hun folder dat er tuinparasols konden aangekocht worden met ECOCHEQUES bij Aldi, tot we aan de kassa verschenen met twee stuks. We werden door de winkelverantwoordelijke met veel bla bla er op gewezen dat het niet kon omdat er een fout in hun systeem zat en dat er niemand aanwezig was op hun hoofdzetel om dit in hun systeem te kunnen aanpassen, en laat me nu gerust met deze zever, trek u plan en daar sta je dan voor onnozelaar. Ik diende klacht in wegens misleidende folders maar ik wacht wel nog steeds op degelijke uitleg en verontschuldigingen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *