fbpx

Hoe Messenger gebruiken zonder Facebook account?

Facebook Messenger is één van de meest gebruikte berichten apps ter wereld. Maar het kan natuurlijk gebeuren dat u geen fan bent van Facebook, maar toch wel nog Messenger wil blijven gebruiken.

Tot voor december 2019 was het mogelijk om gewoon via een telefoonnummer aan te melden op Messenger. Facebook heeft echter sindsdien die optie echter weggenomen en vandaag ben je dus verplicht een Facebook account te hebben om een Messenger aan account te maken.

Er is echter één manier om dit toch te omzeilen. Deze geven we je graag mee in dit artikel:

Het geheim zit hem in dat je je Facebook account kan deactiveren, maar ondertussen toch je favoriete Messenger app zonder problemen kan blijven gebruiken.

Concreet moet je dus:

Stap 1: Je Facebook account deactiveren
Stap 2: De Messenger app openen (niet de Facebook app!). Log je in bij Messenger met het e-mailadres + wachtwoord dat je gebruikte voor het gedeactiveerde Facebook account.

Opgelost: Je kan nu gewoon verder berichten blijven sturen via Messenger zonder dat iemand je Facebook account nog kan zien. Case closed!

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan (toon alles)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *