fbpx

Hoe Eneco/Eni klantendienst contacteren?

Eneco is één van de grootste leveranciers van gas en elektriciteit in België. Eni op zijn beurt was een bekende leverancier van gas en elektriciteit in België, maar werd in 2018 overgenomen door Eneco.

Dus hoe contacteer je dan de Eneco/Eni klantendienst? Als je klant bent of wil worden bij Eneco,dan vind je hieronder de verschillende mogelijkheden terug om de klantendienst van Eneco te contacteren.

1. Via telefoon voor België:

2. Via e-mail:

Werk je liever per mail, dan kan je gebruik maken van dit e-mail formulier op de Eneco website: https://eneco.be/nl/formulieren/contact

3. Via Facebook

Er is ook een Eneco Facebook pagina, waarlangs je eveneens je vragen kan stellen en je doorgaans snel een antwoord mag verwachten.

Bron: Eneco.be

Nooit meer te veel betalen?

Wil je nooit meer te veel betalen voor je energie? Vergelijk dan nu meteen je energietarief met andere leveranciers en bespaar tot 600€. Dit kan je zelf meteen doen via aanbieders.be of je kan hen een mailtje sturen en zij maken de vergelijking voor jou.

GA NAAR AANBIEDERS.BE >
The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan (toon alles)

3 gedachten over “Hoe Eneco/Eni klantendienst contacteren?”

  1. Van harte dank aan klantendienst voor de prachtige bloemen, en de vriendelijke wensen voor spoedig herstel. Met vriendelijke groeten.
    Lieve Dortant & Jacques Ruyskensveld

  2. Schoemans josiane

    Van harte dank aan de klantendienst van eneco deze morgen heel verast met de mooie bloemen en vaas ik ben er super bly mee veel sucsses met eneco groetjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *