Hoe Netflix kijken zonder creditcard?

Laatst aangepast op

Hoe Netflix kijken zonder creditcard? Is het mogelijk en zo ja, hoe doe je dit? Want wie een Netflix account wilt aanmaken, komt als snel tot de ontdekking dat er slechts 2 betalingsmogelijkheden zijn in stap 4 bij het aanmaken van een Netflix account

  • Een creditcard (Visa, MasterCard of American Express)
  • PayPal

Als je het antwoord zoekt op bovenstaande vraag, zit je in een voor heel wat mensen herkenbare situatie als ik en heb je noch een creditcard en ook geen PayPal account. Wat zijn nu de alternatieven?

  • Kaart van familielid voor gratis maand: Je kan tijdelijk, om bijvoorbeeld in de gratis maand na te gaan of Netflix iets voor jou is, de kaart gebruiken van een familielid of vriend. Als je opzegt binnen de 30 dagen na creatie van de account, kost het je niets. Of je betaalt maandelijks de andere persoon het bedrag dat van zijn/haar kaart gaat terug. Zoiets kan natuurlijk alleen als de andere erop vertrouwt dat je geen misbruik maakt van zijn/haar kredietkaart.
  • Vraag zelf een kredietkaart aan: Een kredietkaart heb je zelf bij KBC bijvoorbeeld al vanaf 3€ per maand. Dat is wat je betaalt voor een KBC Visa kaart Silver. Bekijk het overzicht van credit cards bij KBC op https://www.kbc.be/PBL/CC028/Particulieren/Betalen/Betaalkaarten/Kredietkaarten

Jammer genoeg bestaan er geen andere manieren om voorbij deze stap te geraken. Zelf had ik gehoopt dat betalen via online banking een optie was, maar omdat Netflix automatisch een maandelijks bedrag van je kaart haalt, is dat geen optie.

UPDATE – NETFLIX PREPAID-CARD

Vanaf nu is het ook mogelijk om te betalen via een prepaid-kaart. Je kan deze kaarten kopen in diverse winkels zoals Dreamland, Hema en Carrefour. Er zijn kaarten met verschillende waarden: 15, 25 en 50 euro. Op deze kaart staat een code die je moet ingeven op de website en waarmee je dus enkele maanden Netflix kan aankopen. Vervolgens kant je Netflix kijken tot zolang de waarde verlopen is. Handig toch?

 

netflix betalen 1

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laatste berichten van Nick Van Ranst (toon alles)

27 reacties

Leave a Comment