fbpx

Hoe Netflix abonnement betalen?

Netflix is eindelijk gearriveerd in België! Maar hoeveel kost zo’n Netflix abonnement nu eigenlijk? En hoe kan je dat abonnement online betalen?

Om een antwoord te geven op die vragen, trachten we een helder overzicht te creëren van de betalingsmogelijkheden en prijzen die Netflix hanteert:

 

Hoe kan ik betalen?

In België kan je je Netflix abonnement voorlopig enkel betalen met een kredietkaart (= VISA, American Express of MasterCard) of PayPal.

Betalen met online banking (vb. via KBC, ING, iDeal,…) of overschrijving is jammer genoeg niet mogelijk.

Belangrijk om weten: je eerste maand op Netflix is volledig gratis! Zeg je je gratis abonnement op nog voor de maand voorbij is, dan betaal je helemaal niets. Na 1 maand zal er automatisch wel een bedrag van je kredietkaart of PayPal account gehaald worden.

netflix betalen 1

Wat zijn de prijzen?

De kost van Netflix start vanaf 7,99€ per maand. De exacte prijs van je abonnement hangt af van het aantal schermen waarop je Netflix wil afspelen:

 • 1 scherm = 7,99€ per maand
 • 2 schermen = 8,99€ per maand
 • 4 schermen = 11,99€ per maand

Als je van plan bent op meerdere TV’s, smartphone en tablet naar Netflix te kijken, komt de laatste optie voor jou dus beter uit.

netflix betalen 2

 

Wanneer moet ik betalen?

Tijdens het aanmaken van je Netflix account, hoef je enkel de gegevens van je kredietkaart of PayPal account in te voeren. De betaling wordt later dan automatisch maandelijks hiervan afgehouden, zolang je je account niet terug opzegt natuurlijk.

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan (toon alles)

27 gedachten over “Hoe Netflix abonnement betalen?”

 1. wy willen netflix maar via gewoone bangk kaart of via overschrijving waarom maken jullia dat niet mogeluk dat zyn al klanten dat jullie minder hebben ook

  1. Dag Naomi,
   Als het kan zou ik zeggen kredietkaart. Ik heb zelf al geprobeerd online te betalen via PayPal gekoppeld aan een standaard bankrekening en bij mij lukte het allezins niet..

   1. Pieter Peusens

    Hier hetzelfde verhaal. Paypal account staat aan een gewone zichtrekening gekoppeld en hiermee kan ik netflix niet betalen. Na de eerste gratis maand krijg ik nu een melding over payement update waardoor ik niets meer kan bekijken.

    1. Hier ook hetzelfde probleem. PayPal gekoppeld aan rekening maar kan niet betalen. Toch weiger ik een creditcard aan te vragen!

  1. Hallo,

   dat is helaas (voorlopig?) nog niet mogelijk. Enkel met Visa, Mastercard of Americna Express. Als je PayPal hebt kan je dit ook gebruiken.

   Grt,
   Nick

    1. Nick Van Ranst

     Dag Wendy, het bedrag is wat het is 🙂 Je zal niet meer moeten betalen. Maar als ik me niet vergis zit het maandabonnement nu op 9,99 Euro.

 2. van rompaey ivan

  ik zit hier met hetzelfde probleem ikzelf kan ook niet via thuisbankieren betalen en weiger om daar een andere kaart voor aan te vragen mijn mening is als ze het aan bieden via proximus tv dan moeten ze er maar voor zorgen dat het ook via hun kan en anders gewoon het niet aanbieden

  1. Hey Jens, dat is een heel goed vraag. Sinds enkele maanden kan je nu ook prepaid NETFLIX kaarten kopen in verschillende winkels. Handig dus als je geen VISA/Mastercard/PayPal hebt!

  1. Nick Van Ranst

   Het is inderdaad jammer dat ze niet alles betalingsmethoden aanbieden en dat anno 2016… Hopelijk komt er snel verandering in.

 3. Een vraagje: ben van visa naar maestro kaart gegaan. Maar wil niet dat het abonnement afgesloten wordt. Gaat dit automatisch of aan wie of wat moet mijn gegevens doorgeven!! grtjs

  1. Dag Natacha, in dit geval moet je je betalingsgegevens wijzigen. Dit kan je zelf doen door naar “mijn account” te gaan en daar onder “betalingsgegevens bijwerken” de aanpassingen door te voeren. Succes!

 4. Nadia Lenaerts

  kan je je account bewaren en enkel van betalende persoon veranderen?
  Nu betaald onze zoon het abonnement maar wij zouden het graag voor onze rekening nemen zonder alles opnieuw te moeten registreren!

  1. Nick Van Ranst

   Dag Nadia, het makkelijkst zal dit gaan door je betalingsgegevens bij te werken (onder “mijn account”). Dan kan je gewoon een nieuwe creditcard toevoegen.

 5. Goeie dag is het mogelijk netflix aan te schaffen met de kaartjes die je in de winkel kan kopen {zonder abonnement dus}mvg Thomas

 6. Weer een klant minder ,ik wil gewoon via bank ,en niet via credit card ,ik ga kodi downloaded ( ik wil legal) maar te moelijk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *