fbpx

Hoe zorg je voor een netjes bureau?

Enorm veel mensen in België werken achter een bureau dat is dus een aardig deel van de werkende Belgen. Bijna iedereen die achter een bureau werkt vindt het belangrijk dat hun bureau netjes en opgeruimd is. Maar hoe zorg je hier nou voor? Dit artikel geeft je een aantal tips om ervoor te zorgen dat je bureau netjes wordt en ook blijft.

Ordenen

Het ordenen van je bureau is een van de eerst stappen richting een opgeruimde werkplek. Zorg ervoor dat al je documenten netjes bij elkaar liggen en netjes zijn geordend. Je kunt hiervoor zogeheten brievenbakjes aanschaffen of ervoor te zorgen dat al je documenten netjes op categorieën gelegd kunnen worden. Losse spullen op een bureau zorgt al snel voor een chaotische werkplek. Om spullen zoals pennen, stiften, paperclips enzovoort netjes bij elkaar houden kun je een pennenbakje of mandje kopen waar je alles makkelijk in kunt leggen. Zo voorkom je een chaotische sfeer door rondzwervende kleine spulletjes.

Computer

Een computer of laptop is een onmisbaar aspect geworden op de werkvloer, echter zijn dit vaak apparaten met veel draden en nemen ze tenslotte ook veel ruimte in beslag. Er zijn verschillende kabelgeleiders op de markt om ervoor te zorgen dat de kabels van apparaten netjes weggewerkt worden. Voor de mensen die op beeldschermen werken en niet op een laptop zijn monitorarmen een perfecte oplossing. Monitorarmen kun je bevestigen aan de achterkant van je bureau zodat het weinig tot geen ruimte in beslag neemt, vervolgens kun je een of meerdere beeldschermen hieraan bevestigen en de kabels erin wegwerken. De beeldschermen zweven boven het bureau dus er is nog ruimte om spullen onder de schermen te plaatsen, monitor armen zijn dus een perfect oplossing om veel ruimte te besparen en je bureau netjes en verzorgt te maken en te houden.

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *