fbpx

Hoe X2O klantendienst contacteren?

Zou je graag weten hoe je een X2O badmeubel moet onderhouden? Of wil je weten wanneer de levering gepland is van je badkamer? Of wil je graag weten hoe je een klacht kan melden over x2o? Dan is het handig dat je de klantendienst van X2O kan contacteren.

Heb je graag snel antwoord, dan zijn telefoon en e-mail uitstekende manieren om in contact te komen:

X2O telefoonnummer

Een algemeen telefoonnummer van de klantendienst van x2o hebben we niet gevonden. Het is aangeraden om de winkel waar je besteld hebt te contacteren. Het overzicht van de verschillende winkels vind je hier.

Telefoonnummers van X²O zijn echter niet makkelijk terug te vinden. Neem daarom zeker je bestelbon bij de hand. Daarop staat het telefoonnummer van de winkel vermeld (rechts bovenaan).

X2O email-adres

X2O kan je mailen op info@x2o.be. Opgepast, het is een algemeen mailadres dus we zijn niet 100% zeker dat hierop snel zal geantwoord worden. Daarom is het aangewezen om via het online mailformulier op hun website je vraag of opmerking te versturen. Je vindt het formulier hier.

X2O klantendienst post adres

Per post kan je de hoofdzetel van x2o bereiken op volgend adres:

 • X²O Badkamers nv
 • Legeweg 157D
 • 8020 OOSTKAMP

Bron: x2o.be

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

2 gedachten over “Hoe X2O klantendienst contacteren?”

 1. Mieke deschuytter

  Beste,

  Vandaag zouden de 2 kranen van aan de lavabo ‘s , de douchekop en een stoeltje geleverd worden. Dit is niet gebeurd… wat is hier misgelopen? Indien ze de brug maakten, dan zou de winkelbediende mij dit moeten gezegd hebben. Er werd gemeld dat dit vandaag zou zijn. Wij zijn op onze vrije dag thuisgebleven voor de levering.
  Welke dag zou dit wel geleverd worden… mijn sanitair heeft dit nodig, alsook wij!

  Wij zijn niet ieder moment thuis en ben niet van plan door jullie miscommunicatie erom te gaan naar de winkel.

  Vriendelijke groet,
  Mieke

 2. Geachte heb een vraag 21 april wordt mijn douchedeur en douchekraan en regenset bezorgd zou deze vroeger kunnen leveren aub zijn toch in voorraad heb ze dringend nodig zitten hier zonder douche kunnen ons niet wassen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *