Hoe Argenta klantendienst contacteren?

Heb je een vraag over bepaalde producten of diensten van Argenta maar geraak je niet op tijd in het kantoor in je buurt? Of zou je graag een klacht melden en je weet niet hoe? Dan is het natuurlijk handig dat je de klantendienst van Argenta kan contacteren.

Heb je graag snel antwoord, dan zijn telefoon en e-mail uitstekende manieren om in contact te komen:

Argenta telefoonnummer

Bel 03 285 51 11

De klantenservice staat voor je klaar op werkdagen van 8.30 uur tot 20.30 uur en op zaterdag van 9 uur tot 12 uur.

Argenta mailadres

Argenta kan je mailen op info@argenta.be. Opgepast, het is een algemeen mailadres dus we zijn niet 100% zeker dat hierop zal geantwoord worden. Daarom is het aangewezen om via het online mailformulier op hun website je vraag of opmerking te versturen. Je vindt het formulier hier.

Er zijn daarnaast nog 2 mailadressen van Argenta voor enerzijds fraude en phishing te melden (phishing@argenta.be) en anderzijds specifiek om klachten te melden (klachtenbeheer@argenta.be).

Argenta klantendienst post adres

Per post kan je het Argenta hoofdkantoor bereiken op volgend adres:

 • Argenta Groep nv
 • Belgiëlei 49-53
 • 2018 Antwerpen

Bron: argenta.be

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Eén reactie

 • Mark Zeegers schreef:

  Goedendag,
  De helft van de tijd kan ik niet online bankieren omdat er iets scheelt met de server,dit ligt waarschijnlijk niet aan mij omdat het met andere bank wel lukt,als ik de app helemaal opnieuw installeer,lukt het wel,maar dat is niet de bedoeling,denk ik.Kan daar iets aan te doen worden..
  MvG
  Mark Zeegers

Leave a Comment