fbpx

Hoe abonnement Dag Allemaal opzeggen?

Dag Allemaal is het grootste Belgisch weekmagazine met bijna 2 miljoen lezers (bron: CIM). Heb je zelf een abonnement op Dag Allemaal en heb je toch beslist dat je je abonnement wil stopzetten? Dan kan je op deze manier opzeggen:

Stap 1: Bel de klantendienst
De klantendienst van De Persgroep (=uitgever van dit magazine) die instaat voor de opzeg van abonnementen van Dag Allemaal, kan je telefonisch bereiken tijdens de kantooruren (9-to-5) op het telefoonnummer 02/454.29.41

Stap 2: Geef een reden op
Deze mensen van de klantendienst zullen je vragen of er een specifieke reden is dat je het abonnement wil opzeggen (je bent niet verplicht dit te vermelden, maar het helpt hun diensten wel vooruit natuurlijk).

Stap 3: 1 maand opzegtermijn
Van zodra de contractuele abonnementstermijn is afgelopen, is je abonnement per maand opzegbaar.

Houd bij de opzegging wel rekening met een opzegtermijn van minimum 1 maand. Dat betekent dat als je bijvoorbeeld opzegt midden november, het contract effectief wordt stopgezet eind december.

Bron: dagallemaal.be

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan (toon alles)

9 gedachten over “Hoe abonnement Dag Allemaal opzeggen?”

  1. Nick Van Ranst

   Dag Brigitte, wij kunnen die niet voor jou doen omdat we helemaal niets met Dag Allemaal te maken hebben. We schrijven enkel op deze pagina hoe je een abonnement kan opzeggen. Maar dat gaat dus niet door het hier in een reactie te plaatsen.

 1. lacante luc man van astrid germonpre

  geachte hierbij laat ik u weten dat mijn echtgenote astrid germonpre overleden is op 29-10-2016 en ik net weekblad dag allemaal opzeg met on middellijke ingang

  1. Beste Luc, onze deelneming met het overlijden van uw vrouw. Jammer genoeg kunnen wij dit niet voor jou doen aangezien we niets met Dag Allemaal te maken hebben. Gebruik bovenstaande informatie in het artikel om te weten te komen hoe je het abonnement kan opzeggen. Mvg, Nick

 2. Breemersch Rachel

  Wil vanaf 1/01/2017 mijn abonnement van dag allemaal opzeggen,reden het tijdschrift wordt hier niet meer gelezen.

  1. Nick Van Ranst

   Hallo Rachel, we beschrijven op deze pagina enkel hoe je dit moet doen. Wij van Hoedoen.be kunnen dit niet voor je doen omdat we niets te maken hebben met Dag Allemaal. Gebruik bovenstaande informatie om je abonnement van Dag Allemaal op te zeggen. Succes!

  1. Nick Van Ranst

   Beste Jan, wij van hoedoen.be kunnen je hier niet meer verder helpen. We hebben immers niets te maken met Dag Allemaal en kunnen dus ook jouw abonnement niet opzeggen. We beschrijven op deze pagina enkel hoe je dit moet doen. Succes!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *