fbpx

Hoe abonnement De Morgen (DM) opzeggen?

De Morgen staat in België gekend als kwaliteitskrant en heeft een bereik van ongeveer 300.000 lezers (bron: CIM). Heb je zelf een abonnement op de krant De Morgen en heb je toch beslist dat je je abonnement wil stopzetten? Dan kan je op deze manier opzeggen:

Stap 1: Bel de klantendienst
De klantendienst van De Persgroep (=uitgever van deze krant) die instaat voor de opzeg van abonnementen van De Morgen, kan je telefonisch bereiken tijdens de kantooruren (9 to 5) op het telefoonnummer 02/454.29.50

Stap 2: Volg de procedure
Deze mensen van de klantendienst zullen je vragen of er een specifieke reden is dat je het abonnement wil opzeggen (je bent niet verplicht dit te vermelden, maar het helpt hun diensten wel vooruit natuurlijk).

Stap 3: 1 maand opzegtermijn
Hou rekening met een opzegtermijn van minimum 1 maand, aflopend in het einde van de maand die volgt. Dat betekent dat als je bijvoorbeeld opzegt midden november, het contract effectief wordt stopgezet eind december.

Bron: demorgen.be

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan Van Asch (toon alles)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *