Hoe Vanden Borre klantendienst contacteren?

Laatst aangepast op

Vanden Borre, uw akte van vertrouwen. Deze reclameslogan is bekend bij iedereen. Maar is die “akte van vertrouwen” er ook op het vlak van klantenservice? Heb je een vraag over producten op de webshop of wil je weten wanneer je bestelling geleverd wordt?

Dan is het handig dat je de klantenservice van Vanden Borre kan contacteren. Heb je graag snel antwoord, dan zijn telefoon en e-mail uitstekende manieren om in contact te komen:

1. Via telefoon

Bel 02 334 00 00

2. Via e-mail

De klantendienst van Vandenborre kan je mailen op volgende mailadres: consumer@vandenborre.be.

Je kan ook steeds op de contactpagina van de website het contactformulier invullen met je vraag, opmerking of klacht. Je vindt het contactformulier hier: https://www.vandenborre.be/contact.

OPEN HIER DE WEBSITE >

3. Per post

Ook op de traditionele manier kan je de klantendienst van Vanden Borre bereiken. Je stuurt je brief het best naar volgend adres:

  • Vanden Borre nv
  • Slesbroekstraat 101
  • 1600 Sint-Pieters-Leeuw

Maar in deze moderne tijden, heb je natuurlijk sneller antwoord per telefoon of email.

Bron: vandenborre.be

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

2 reacties

  • Bart Blommaart schreef:

    Beste Hoedoen.be-medewerkers,
    I,v.m. klachten over de Vandenborre winkelketen melden jullie dat jullie geen direct mailadres vinden van deze winkelketen. Maar dit klopt niet. Via hun website kan je een klacht doorgeven, weliswaar beperkt tot 500 karakters. Aangezien ik dat vrij weinig vond, heb ik verder gezocht, en op de website van Trustpilot vond ik naast het telefoonnummer van hun klanten/klachtendienst toch wel een rechtstreeksmailadres, nl. consumer@vandenborre.be. vriendelijke groeten

Leave a Comment