fbpx

Hoe Auto Europe klantendienst contacteren?

Als je op zoek bent naar een huurauto in het buitenland, dan ben je bij Auto Europe aan het juiste adres. Ze bieden superscherpe prijzen aan voor het huren van wagens in Europa maar ook daarbuiten (Amerika, Canada,…).

Heb je vragen over een actuele boeking of zit je met vragen of een toekomstige huurauto dan kan je Auto Europe contacteren op onderstaande manieren.

Als je de klantenservice van Auto Europe wilt contacteren, heb je natuurlijk graag snel antwoord en dan zijn telefoon en e-mail nog steeds de snelste manieren om met hen in contact te komen.

1. Via telefoon

 Bel +32 426 82 443 

Dat is het telefoonnummer van de klantendienst. Zij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tem vrijdag van 9 uur tot 19 uur en op zaterdag van 9.30 uur tot 17 uur. Ook op zon- en feestdagen zijn ze bereikbaar voor al uw vragen over huidige en toekomstige boekingen (van half 11 tot 18 uur).

2. Via e-mail

Je kan de klantenservice mailen op beres@autoeurope.de. Auto Europe is een Duits bedrijf, vandaar .DE in het email-adres.

3. Veelgestelde vragen

Ga naar de website van Auto Europe via onderstaande button:

OPEN HIER DE WEBSITE >

Klik bovenaan in het menu op HULP en dan op “Veelgestelde vragen”. Je vindt misschien al meteen een antwoord terug op je vraag.

Met dank aan: autoeurope.be

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *