fbpx

Hoe geen verzendkosten betalen bij Veepee/Vente Exclusive?

Normaal betaal je 5,95€ verzendkosten per bestelling bij Veepee (de nieuwe naam van Vente Exclusive). Je kan er echter voor zorgen dat je geen verzendkosten betaalt. Hoe je dat precies kan doen? Dat leggen we uit in onderstaande stappen.

Dit zijn de 2 beste methodes om je verzending gratis te laten gebeuren:

Methode 1 (eerste bestelling)

Stap 1: Open de Veepee website via onderstaande button

Stap 2: Als het je eerste bestelling is, krijg je altijd een gratis verzending (zie afbeelding hieronder).

Alternatief: Heb je al eerder besteld? Dan kan je bijvoorbeeld vragen aan iemand met wie je op hetzelfde adres woont (vb. partner, ouder,..) om een nieuwe account te maken onder zijn/haar email adres en van daaruit een eerste bestelling te maken. Op die manier heb je via een omweg opnieuw de gratis verzendkosten.

Methode 2 (combineer items)

Stap 1: Open de Vente Exclusive website via onderstaande button

Stap 2: Als je nu ook nog eens binnen je eerste bestelling meerdere aankopen in 1 winkelmandje kan stoppen (zie afbeelding hieronder) doe je extra voordeel. Probeer dus binnen die gratis verzending zoveel mogelijk items te steken om er maximaal je voordeel mee te doen.

Met dank aan: Veepee.be

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan (toon alles)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *