fbpx

Hoe geef je spannende cadeaus én scoor je dubbel en dik?

Een boeketje bloemen, een nieuwe stropdas of een weekendje weg. Helemaal niets mis mee, natuurlijk. Maar misschien mag het eens iets helemaal anders zijn? Verras je partner met een cadeau waar je samen, maar ook alleen, ongelofelijk veel plezier aan zal hebben. Houd die nieuwe das dus maar voor een andere keer: het volgende cadeautje wordt net iets spannender! 

Alleen of met twee: plezier verzekerd!

De stap naar een seksspeeltje in jullie relatie is soms nog wat groot en moeilijk bespreekbaar. Vermoed je echter dat je partner er wel voor open staat? Dan is het net een leuk idee zo’n speeltje cadeau te doen. Zo neem je de ‘last’ van het bespreken wat weg en maak je meteen duidelijk dat het voor jou ook helemaal oké is om nieuwe speelkameraadjes mee te brengen naar de slaapkamer. 

Je denkt bij sextoys waarschijnlijk meteen aan vibrators en dildo’s. Terecht, want dat is nog steeds de grootste groep speeltjes. Maar denk nu niet dat die alleen voor masturbatie geschikt zijn. Gebruik een vibrator als extra massagetool tijdens het vrijen en je merkt meteen hoe veel extra genot die met zich meebrengt!

Genieten van op afstand

Een heerlijk speeltje waar jullie allebei iets aan hebben? Dat is de Lovense Lush 3. Dit vibratie-eitje zorgt voor plezier aan beide kanten. De vrouw brengt het eitje in en als partner bedien je het eitje van op afstand. Je bepaalt zelf in welk ritme en met welke intensiteit het eitje trilt. 

Vraag bijvoorbeeld om het eitje in te brengen op het einde van de werkdag. Stuur elkaar pikante berichtjes en laat het eitje vibreren op jouw ritme. Wedden dat de kleren al uit zijn nog voor je aan de slaapkamer bent? Je kan op Pabo online deze sextoys discreet bestellen en romantisch laten inpakken.

Maak het extra spannend

Wil je elkaar op een heel andere manier leren kennen? Denk dan ook eens aan voorwerpen die jullie seksleven net wat extra pit geven. Geef bijvoorbeeld eens een licht startpakketje voor SM cadeau. Met enkel een blinddoek, handboeien en een zacht zweepje geef je je seksleven een compleet nieuwe draai. Deze toegankelijke voorwerpen bezorgen geen pijn, maar geven wel de controle aan één van de partners. Door de blinddoek en handboeien moet je je volledig overgeven aan je partner, maar ervaar je elk gevoel wel dubbel zo intens. Een zweepje kan je gebruiken om lichte tikjes te geven, zonder pijn te veroorzaken, maar ook strelingen rond erogene zones. Zeker in combinatie met de blinddoek zorgt dit voor ongekende ervaringen! 

Met zo’n pikant cadeau leer je elkaar van een heel andere kant kennen. Je doet eigenlijk geen voorwerpen cadeau, maar heel nieuwe ervaringen. Wedden dat dit het beste cadeautje is dat je ooit hebt gegeven? 

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *