fbpx

Hoe iemand deblokkeren op Snapchat?

Het is geen schande om toe te geven dat je al wel eens iemand van je vrienden geblokkeerd hebt op Snapchat. Iemand die je constant nutteloze en vervelende snaps ligt te sturen, mag je gerust blokkeren. Wil je na een tijdje echter weten of zijn Snapchat-attitude veranderd is, dan kan je deze persoon zonder probleem deblokkeren. We tonen hieronder op een iPhone hoe je iemand kan deblokkeren op Snapchat.

Stap 1: ga naar Snapchat

Open Snapchat op je iPhone.

Stap 2: ga naar mijn vrienden

Tik rechts onderaan op het icoontje om naar het overzicht van je vrienden te gaan. De vrienden die je geblokkeerd hebt, staan hier immers ook tussen.

Stap 3: geblokkeerde vriend selecteren

Veeg volledig naar beneden en kies nu de vriend die je wenst te deblokkeren. Tik hiervoor op zijn naam.

Stap 4: keuzemenu van je vriend

Je ziet nu een tandwieltje verschijnen naast de naam van de vriend waarop je net hebt getikt. Tik nu op dit icoontje om hem te kunnen deblokkeren.

Stap 5: Snapchat vriend deblokkeren

Achter het tandwieltje zitten 4 opties: weergavenaam van je vriend bewerken, verwijderen, deblokkeren of annuleren. Tik nu op deblokkeren.

Stap 6: vriend is gedeblokkeerd

De vriend die je net gedeblokkeerd hebt, staat nu terug netjes in het overzicht van je vrienden. Je zal terug snaps van hem ontvangen.

snapchat-deblokkeren

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

2 gedachten over “Hoe iemand deblokkeren op Snapchat?”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *