fbpx

Hoe iemand blokkeren op Facebook chat?

Wanneer je inlogt op je Facebook account, log je jezelf ook automatisch in op Facebook chat en verschijn je daarop op status Online. Er verschijnt dan een groen bolletje naast jouw naam. Facebook bood geruime tijd enkel de keuze om online of offline te zijn.

Maar wist je dat je ook offline kan lijken voor bepaalde vrienden, terwijl je eigenlijk online bent? Dit is hoe je dat doet:

Stap 1

Log in op je account en klik rechtsonder op het tandwiel. Kies vervolgens Geavanceerde instellingen uit het menu dat naar boven komt.

offline lijken facebook chat 1

Stap 2

Je kan nu bij “Chat inschakelen voor alle vrienden behalve…” de naam typen van de vriend die je wil blokkeren op Facebook chat en klik je op de naam van die Facebook vriend.

facebook chat iemand blokkeren

Stap 3

De naam van deFacebook gebruiker die we als voorbeeld hier blokkeren op Facebook chat, wordt weergegeven in de lijst. Als ik nu zou Opslaan, kan deze Facebook gebruiker me voortaan niet meer online zien op de chat.

Je kan ook nog andere namen toevoegen aan de lijst en deze zo lang maken als je maar wil.

facebook chat iemand blokkeren 2

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan (toon alles)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *