fbpx

iPhone blijft trillen en geeft zwart scherm, wat nu?

Blijft je iPhone trillen en geeft deze een zwart scherm? Dan heb je voor wat ik zelf voorhad met mijn iPhone. Het is dan zelfs niet mogelijk om het toestel af te zetten en hij blijft maar doorgaan. Na uren zoeken heb ik dan toch gevonden. Dit is hoe ik het heb opgelost:

Stap 1: Je drukt de volgende 3 knoppen alledrie tegelijk in
de Aan/uit knop bovenaan
+ de Home button onderaan (= die met het vierkant in dus)
+ de bovenste volumeknop langs de linkerzijde (= de ‘+’)

Stap 2: Apple logo verschijnt
Na 15 seconden zal het trillen stoppen en verschijnt in het zwarte scherm het Apple logo. Je iPhone zal nu terug opstarten en je bent niets kwijt.

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan (toon alles)

11 gedachten over “iPhone blijft trillen en geeft zwart scherm, wat nu?”

 1. Ja,bij mij lukte het.Mijn dochter heeft dit website gevonden en ze heeft het geprobeerd en toen opeens kwam het logo.Ik was blij want mijn iphone was de hele dag zwart en ik was ongerust.En normaal moet het lukken van die 3 knoppen.Bedankt!

 2. yannick hermans

  Hallo,

  Ik heb de 3-knoppen combinatie die hierboven beschreven staat geprobeerd. Het trillen is gestopt maar toch krijg ik geen beeld/

  Wat kan ik doen?

  1. Hallo Yannick,
   Het is al een stap in de goeie richting als het trillen gestopt is. Ik zou proberen nogmaals de drie knoppen een paar keer tegelijk in te duwen en/of te wachten tot je batterij leeg is gelopen en je je iphone opnieuw kan starten.

 3. Toppie, had m’n scherm vervangen en gaf daarna geen beeld en bleef trillen… Gelukkig vond ik deze oplossing al snel en het werkte perfect !! Een hele grote opluchting kan je wel zeggen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *