fbpx

Hoe mailing list maken in Hotmail (Outlook)?

Hoe kan je een mailinglijst maken in Hotmail? Deze pagina legt met fotos uit hoe je een distributielijst kan aanmaken in Outlook.

Stap 1: Klik op het pijltje naast het Outlook logo en vervolgens op personen
Stap 2: Vervolgens klik je op + Nieuw en selecteer je ‘Nieuwe groep’
Stap 3: Kies een groepsnaam, voeg leden toe door hun naam te beginnen typen en klik op Opslaan
Stap 4: Je kan nu meteen klikken op e-mail verzenden
Stap 5: Waarna je voortaan de mailing lijst mails kan toesturen als groep

Hotmail mailing list maken 1 Hotmail mailing list maken 2 Hotmail mailing list maken 3 Hotmail mailing list maken 4 Hotmail mailing list maken 5

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan (toon alles)

6 gedachten over “Hoe mailing list maken in Hotmail (Outlook)?”

 1. klaas pieper

  Kan het ook als je een mail ontvangt op een Hotmail of gmail of ?? dat hij automatisch word door gestuurd naar een een DL list (groep) ik zit al weken tekijken maar ik kom er niet uit. hopelijk kunnen jullie me helpen

  grt klaas

  1. Hi Ad,
   Voor zover ik weet, kan je tot maximum 100 mensen aanschrijven via 1 mail in Outlook.com dus ik vermoed dat dat meteen ook het maximum aantal mensen is voor een mailing lijst. Om op grotere databases mailings te doen, zijn er andere programma’s beter geschikt vind ik (vb. Mailchimp)

 2. Hallo Johan,

  Ik heb jou uitleg helemaal gevolg en het is heel duidelijk met de foto’s en makkelijk . Ik ben zo blij dat het gelukt is , ik wil al lang een mailinglist maken maar weet niet hoe dat moet. Via Google heb ik gevonden.
  Dank je wel.
  Groetjes Anny

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *