fbpx

12 gedachten over “Hoe Meetic profiel verwijderen?”

 1. Sylvie Donders

  Beste,
  Ik wil me heel graag uitschrijven op Meetic maar het lukt me niet volgens de instructies die u geeft. Komt volgens mij omdat ik na enkele dagen al besliste mijn profiel te verwijderen, terwijl ik me nog geen betalend lid had gemaakt. Ik kan dus wel ‘Mijn instellingen / Memberschip ‘ selecteren maar kom daar op een tamelijk blanco pagina terecht, en kan dus de volgende opties niet uitvoeren. Het stoort me enorm dat ik nog steeds mailtjes ontvang en vind nergens een emailadres om dit rechtstreeks met Meetic op te nemen. Hartelijk dank voor uw suggestie! Groeten,

 2. hoi
  ik wel me uitschrijven maar het lukt niet
  hoe ze uitleggen wat ik moet doen
  ik ga op mijn profiel dan op instelling & membership
  en dan kan ik me uitschruiven maar dat pagina krijg ik niet
  ik hoop dat je me kunt helpen

  groetjes

 3. Hallo iedereen,
  Zonder dat ik iets heb gedaan, is er een profiel aangemaakt op Meetic. Ik krijg steeds mails aan en heb mijn profiel al opgeschort. Echter kan ik deze niet verwijderen aangezien ik mijn paswoord niet weet, want zelf heb ik mijn profiel niet aangemaakt. Kan ik ergens contact opnemen met Meetic of wat moet ik doen?

  1. Hallo Jessica,
   In dat geval moet je gewoon naar de Meetic login pagina gaan, klikken op de wachtwoord vergeten link en daar je emailadres ingeven.
   Je krijgt dan een email waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen en toegang kan bekomen tot het account.
   Van daaruit kan je het profiel dan verwijderen.
   Ik hoop dat het lukt voor je want dat is inderdaad niet leuk, succes!

 4. Hallo,
  eigenaardig toch hoe gemakkelijk je kan inschrijven op een datingsite, daar zijn slechts enkele muisklikken voor nodig. Maar uitschrijven en de recurerende afhouding op je rekening doen stoppen, dat is andere koek. Een datingsite levert een dienst en als consument heb je het recht om die dienst op elk ogenblik stop te zetten zonder dat je daarvoor moet lessen volgen. Transparantie en gebruiksvriendelijkheid zijn dringend nodig vind ik, misschien ook een duidelijk en wettelijk kader voor alle datingsites? Pas dan zou je als consument het kaf van het koren kunnen scheiden.

  1. Dag Danny, daar heb je zeker een punt. Hopelijk kunnen de mensen die zich willen uitschrijven op datingsites op Hoedoen.be de nodige hulp terugvinden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *