fbpx

Voordelen Spotify Premium op een rijtje!

We bekijken op deze pagina de voordelen van een Spotify Premium account. We kennen allemaal Spotify als veruit de makkelijkste manier om muziek af te spelen. En dit overal en met quasi elk apparaat. Spotify biedt twee mogelijkheden aan: de gratis versie en de betalende (of Premium) versie. We sommen hieronder de verschillen tussen beide mogelijkheden op en lichten de voordelen van de Premium account toe.

Voordelen van Spotify (gratis en Premium)

  • Miljoenen liedjes ter beschikking. Het enige dat je nodig hebt is een goede internetverbinding. Uitzondering voor de Premium account lees je verderop.
  • Afspeellijsten volgen en aanmaken. Je kan zelf afspeellijsten samenstellen met jouw favoriete muziek. Je kan ook al de andere afspeellijsten bekijken en volgen.
  • Nieuwste releases op de voet volgen. Beluister als eerste de nieuwste singles en albums van de week.
  • Supereenvoudig. Zoals gezegd, eenvoudig te installeren (lees hier hoe je Spotify installeert op je pc) en je hebt enkel een internetverbinding nodig. Nadien enkel luisteren maar!
  • Radio luisteren kan ook. Zo je graag naar je favoriete radiozender luisteren, geen probleem, dit kan ook.

Voordelen Spotify Premium

Het Premium abonnement van Spotify kost 9,99 Euro per maand. Deze 9,99 Euro leveren je volgende voordelen op (en een pak minder frustraties want geen reclameblokken!):

  • Geen advertenties. Oef! Geen storende reclameblokken meer elk half uur. Onafgebroken luisteren naar de muziek die je zelf wilt en dat zo lang je zelf wilt, zalig! Wel niet slecht gezien van Spotify want na een paar dagen ken je gewoon al die reclames die je hoort met de gratis versie compleet van buiten. 🙂
  • Offline luisteren is mogelijk. Download bijvoorbeeld al je afspeellijsten naar je smartphone en je kan altijd en overal naar je muziek luisteren, ook al heb je geen internetverbinding.
  • Geluid van hoge kwaliteit. De liedjes die je afspeelt met de Premium versie hebben een veel hogere geluidskwaliteit (HD) dan die van de gratis versie.
  • Shufflen maar! Met Premium kan je onbeperkt nummers overslaan en shufflen naar hartenlust. Geen beperkingen maar volledige vrijheid!
  • Je steunt de artiest. Een deeltje van je abonnementsgeld gaat naar de muzikanten. Als je illegaal downloadt dan krijgen ze niets. Zelfs bij de gratis versie krijgen krijgen de muzikanten een procentje van de advertentie-inkomsten.

GA VOOR SPOTIFY PREMIUM

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *