fbpx

Kan ik met ecocheques betalen bij Mediamarkt?

Wil je graag met ecocheques betalen bij een Mediamarkt in je buurt? Dan kan dat zeker!

Mediamarkt heeft een groot aanbod aan producten die je met de eco-cheques kan kopen. Deze producten staan zowel in de winkel als op de webshop aangeduid met een speciaal logo. Vergissen is dus niet mogelijk met deze handigheid.

Papieren & elektronische ecocheques

Elke Mediamarkt winkel accepteert zowel de gewone papieren cheques als de elektronische ecocheques. Heb je beide cheques dan kan je de twee gewoon combineren. Volgende cheques worden aanvaard: Sodexo, Edenred, Accor Service en Monizze.

Ook in de webshop?

Ook op de webshop staan de producten die je met ecocheques kan betalen aangeduid. Je kan in de zoekfunctie zelfs filteren en gericht naar deze producten zoeken. Handig!

Opgelet, betalen via de webshop met ecocheques gaat (voorlopig) nog niet. Je moet bij het afrekenen kiezen voor “afhalen” als bezorgwijze. Vervolgens kies je voor de optie “Betalen in de winkel” als betaalwijze. Je kan dan bij het afhalen van je bestelling betalen met je ecocheques.

OPEN HIER DE WEBSHOP >

Welke producten?

De ecocheques, die je van je werkgever krijgt, kunnen worden gebruikt voor de aankoop van elektrische toestellen van het Europese energielabel A+, A++ of A+++. Ook andere producten en diensten (zoals bijvoorbeeld het laten repareren van je smartphone) die dit label dragen kunnen met je eco cheques gekocht en betaald worden.

Bekijk op de website alvast het volledige overzicht van producten die je met je ecocheques kan aanschaffen.

OPEN HIER DE WEBSITE >

Waar kan ik ook nog betalen met ecocheques?

Bij Mediamarkt niet gevonden wat je zocht voor het uitgeven van je ecocheques? We maakten een handige lijst met winkels waar je energiezuinige producten kan kopen met ecocheques.

Bron: mediamarkt.be

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *