fbpx

Kan ik met ecocheques betalen bij AS Adventure?

Zit je ook nog met een pak van die ecocheques en wil je deze graag gebruiken voor de aankopen in een AS Adventure winkel in je buurt? Dan kan dit zeker!

AS Adventure heeft een groot aanbod aan producten (niet allemaal uiteraard) die je met eco-cheques kan kopen. En dan hebben we het niet over batterijen of dergelijke maar wat dacht je van een fancy activity tracker of een supercoole fietstas? Ontdek het volledige aanbod aan producten die je met eco cheques kan betalen in hun webshop!

OPEN HIER DE WEBSHOP >

Papieren & elektronische ecocheques

Elke AS Adventure winkel accepteert zowel de gewone papieren cheques als de elektronische ecocheques. Handig! Heb je beide cheques dan kan je de twee gewoon combineren.

Ook in de webshop?

Ook op de webshop staan de producten die je met ecocheques kan betalen aangeduid. Je kan in de zoekfunctie zelfs filteren en gericht naar deze producten zoeken.

OPEN HIER DE WEBSHOP >

Opgelet, betalen via de webshop met ecocheques gaat (voorlopig) nog niet.

Waar kan ik ook nog betalen met ecocheques?

Bij AS Adventure niet gevonden wat je zocht voor het uitgeven van je ecocheques? We maakten een handige lijst met winkels waar je energiezuinige producten kan kopen met ecocheques.

Bron: AS Adventure.be

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *