fbpx

Kan ik bij Decathlon met ecocheques betalen?

Zit je ook nog met een pak van die ecocheques en wil je deze graag gebruiken voor je aankopen in een Decathlon winkel in je buurt? Dan kan dit zeker! Vanaf het begin van de eco-cheques heeft Decathlon zich achter dit initiatief gezet en kan je er mee betalen.

Decathlon heeft een groot aantal producten die je met eco-cheques kan kopen: herlaadbare batterijen, fietshelmen, elektrische fietsen, accessoires voor je fiets,… Zelfs je fietsonderhoud kan je betalen met je ecocheques. Ontdek het volledige aanbod aan producten die je met eco cheques kan betalen in hun webshop!

OPEN HIER DE WEBSHOP >

Papieren & elektronische ecocheques

Elke Decathlon winkel accepteert zowel de gewone papieren cheques als de elektronische ecocheques. Handig! Heb je beide cheques dan kan je de twee gewoon combineren.

DECATHLON WINKELS >

Ook in de webshop?

Ook op de webshop vind je alle producten terug die je met ecocheques kan aankopen. Geef in de zoekfunctie bovenaan eenvoudigweg “ecocheques” in en je krijg meteen alle producten te zien. Of je kan ook op onderstaande button klikken en dan zie je ook 🙂

OPEN HIER DE WEBSHOP >

Opgelet, betalen via de webshop met ecocheques gaat (voorlopig) nog niet. Je kan dus enkel zien welke producten je kan aankopen en waar om ze dan in de winkel te gaan aankopen.

Waar kan ik ook nog betalen met ecocheques?

Bij Decathlon niet gevonden wat je zocht voor het uitgeven van je ecocheques? We maakten een handige lijst met winkels waar je energiezuinige producten kan kopen met ecocheques.

Bron: decathlon.be

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *