fbpx

33 gedachten over “Hoe Tik Tok account aanmaken?”

  1. Nick Van Ranst

   Dag Luna, eerst uitloggen met je bestaande account en dan een nieuw account aanmaken (zoals hierboven beschreven). Grt, Nick

  2. leidyke geerdes

   hi Luna, ik ben leidyke ik heb zelf ook tiktok l.officieel.ly is mijn naam van tiktok je kan 3 accounts tegelijk dan druk je boven op je naam van tiktok bij tiktok en dan staat er account toevoegen en dan druk je daar op en dan volg je de stappen weer voor het inloggen mvg leidyke .

 1. Ik heb een nieuwe telefoon en nu ben ik mijn tiktok kwijt als ik mijn inlognaam intoets en wachtwoord vergeten kom ik er wel maar dan heb ik een lege tiktok,alle filmpjes en volgers kwijt,help

 2. Julia Tiggelman

  Ik heb uit gelogd en dan op,een nieuw account,maar dan vraagt hij om mijn verjaardag ,maar ik ben zo dom geweest om dan gewoon maar een geboorte datum aan te klikken en ik ben die vergeten want het is al een tijdje geleden dat ik mijn account heb aan gemaakt maar dan doe ik maar iets maar dan zegt hij dat je geboorte datum niet overeen komt met je anderen die ik had in getypt maar nu weet ik niet meer hoe ik verder dat moet doen!?

 3. Al zet ik een geboortedatum van 13 jaar en ouder dus van 23 jaar oud. Geeft het aan dat ik er niet voor in aanmerking kom..

 4. Ik zette per ongeluk de datum van vandaag bij geboortedatum en als ik wel de juiste datum doe – ben 13 jaar zegt tiktok steeds dat ik niet in aanmerking kom want ik ben te jong. Heb de app al verwijderd en weer opnieuw gedownload maar dat helpt niet. Wat kan ik doen.

 5. Maaike Donk

  Hoi
  Ik probeer een tiktok account aan te maken maar de geboorte datum wotd niet goedgekeurd, iemand een oplossing?

 6. Ik heb 2 accounts op tiktok, kan maar met 1 berichten sturen, hoe kan ik instellen dat ik met beide kan sturen?

 7. Silvaatje leusink

  Ik heb 2 accounts op tiktok maar het lukt nirt om de groep te delen.. dan moet ik mijn telefoon nummer invoeren maar dan staat er dat dat telefoon nummer al in gebruik is… wat moet ik doen??

 8. Arnaud Jacobs

  Een duidelijk beeld van de taalkennis en het taalniveau van onze jeugd.
  Schandalig!
  Als iemand een zinnetje vindt zonder fouten, proficiat!

 9. Van Nerum Aurore

  Heb een 2de account gemaakt op mijn smartphone maar op mijn tablet is mijn 2 de account niet zichtbaar. Hoe komt het?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *