fbpx

Hoe bij Joyn registeren als handelaar en wat kost het?

Denk je er als lokale handelaar aan je te registeren als handelaar bij Joyn? Dan heb je groot gelijk dat je klant wil worden! Want het gaat hard bij Joyn: al meer dan 7.500 lokale handelaars (frituren, bakkers, kappers, horeca, enz.) en 2 miljoen klanten in België maken gebruik van Joyn.

Met het Joyn handelaarsplatform kies je voor een digitale klantenkaart die jouw zaak zal doen groeien. Zo kunnen klanten met de Joyn kaart bij elke scan sparen voor punten die ze dan kunnen omruilen voor een beloning.

We overlopen samen met jou in dit artikel:

  1. Hoe je je kan registeren bij Joyn
  2. De tarieven en prijzen voor handelaars
  3. De voordelen van Joyn

1. Registeren bij Joyn als handelaar

Stap 1: Klik op onderstaande button de registratie bij Joyn te starten.

Registeren bij Joyn >

Stap 2: Vul op de registratie pagina volgende gegevens in: voornaam, naam, bedrijfsnaam, email, GSM nummer, postcode en jouw sector.

joyn handelaar worden

Stap 3: Van zodra je op de knop Joyn handelaar worden hebt gedrukt, zal iemand van Joyn je zo snel mogelijk contacteren.

2. Tarieven Joyn

De kostprijs voor elke handelaar om gebruik te maken van het hele Joyn pakket is eigenlijk vrij simpel: Maandelijks betaalt elke handelaar een bedrag van 49 euro per maand.

Registeren bij Joyn >

3. Voordelen Joyn

Je krijgt voor die 49 euro per maand heel wat terug als lokale handelaar. Om maar enkele voordelen op te noemen:

  • Klanten scannen de app: Met de Joyn app kunnen klanten in jouw zaak makkelijk scannen bij elke aankoop zodat ze punten kunnen sparen en meedoen voor wedstrijden.
  • Klantendata: Je kan op die manier data van je klanten bekijken. Vb. Hoe oud zijn ze precies? Wat is hun aankoopgedrag?
  • E-mails verzenden: Je kan e-mailcampagnes verzenden naar je klanten vanuit het Joyn platform.
Registeren bij Joyn >

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan (toon alles)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *