fbpx

2 gedachten over “Hoe Gmail account definitief verwijderen (met foto’s)?”

  1. Kunt u mij adviseren. Ik heb op mijn tablet een gmail account dat ik al meer dan een jaar niet heb gebruikt. Ik ontvang nu een van Google een bericht dat actie op mijn account is vereist. En elke 5 minuten een bericht dat my inloggen is mislukt terwijl ik niet probeer in te loggen. Het bericht gaat vergezeld van twee ringtonen. Echt heel irritant. Ik gebruik mijn ipad om dingen op te zoeken of voor spelletjes. Ik regel er geen bankzaken op of iets dergelijks. Alvast dank voor de moeite.

    1. Nick Van Ranst

      Beste, wat ik in dit geval zou doen is je Gmail account van je iPad verwijderen. Ga achtereenvolgens naar: Instellingen < Mail < Accounts. Klik dan op het account dat je wilt verwijderen. Helemaal onderaan zie je nu "Verwijder account". Succes!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *