fbpx

2 gedachten over “Hoe Gmail account aanmaken: 4 stappen (met fotos)”

 1. Hilde Van Bever

  Geachte,
  Ik maakte net een account aan voor onze vereniging. Echter, door het invullen van mijn naam verschijnt bij het verzenden van de mail, mijn naam bij de ontvanger en niet die van de vereniging So What? Productions. Hoe zou ik dit kunnen veranderen zodat de mail verstuurd wordt vanuit de vereniging en niet vanuit mijn persoon?
  Hartelijk dank.
  Hilde Van Bever

  1. Dag Hilde,
   Dat is eigenlijk heel simpel: Je vult bij het aanmaken van de account als voornaam: ‘So What?’ en bij achternaam: ‘Productions’ in. Wat je hierbij invult is allesbepaalde voor wie de ontvanger als verzender te zien krijgt.
   Succes!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *