fbpx

5 gedachten over “Hoe Pinterest account aanmaken?”

 1. Martine Mariën

  Beste,
  Ik werk altijd met Google Chrome en heb een account bij Pinterest. Nu moet mijn dochter met Pinterest een werkje voor school maken. Zij werkt steeds via Microsoft Edge.
  We proberen nu voor haar ook een account aan te maken, maar ook al is het op een andere browser, toch springt het steeds naar mijn naam! Het kadertje om in te loggen verdwijnt vooraleer we de kans hebben om haar e-mailadres in te vullen.
  Wat doen we verkeerd? Hoe kunnen we het doen lukken, a.u.b.? Het is nogal dringend …
  Alvast bedankt!
  Groetjes
  Martine Mariën

  1. Nick Van Ranst

   Dag Martine, gewoon inloggen met jouw account en dan bij instellingen (3 bolletjes bovenaan rechts klikken) een nieuw account toevoegen. Dan kan je makkelijk tussen verschillende accounts switchen zonder in- of uit te loggen.

 2. Voor paar jaren heb ik account op Pinterest gehad, dan ben ik weggegaan en nu wil ik graag opnieuw account maken maar het lukt me niet. Iedere keer krijg ik melding foute wachtwoord of niet de goede e-mail adres. Ik weet niet wat moet ik doen. Misschien heb ik toen ook andere e-mail adres gehad, weet ik niet, kan dat de probleem zijn.
  Ik ben geen Nederlandse, sorry voor de tal.

 3. Beste,

  Ik heb op pinterest al lang een eigen account en dus heb ook al tientallen borden aangemaakt… Nu kocht ik onlangs een nieuwe laptop en als ik mijn naam intyp bij pinterest krijg ik al mijn borden, maar wil ik iets bijvoegen of nieuw aanmaken dan geeft hij aan dat ik nog geen enkel bord heb. Terwijl oop mijn oude computer alles perfect werkt zoals het hoort. Enig idee wat het probleem kan zijn?
  Mvg Ingrid Deca

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *