Hoe Tik Tok video verwijderen?

Soms kan het al eens gebeuren dat je een Tik Tok video hebt gemaakt waarvan je achteraf toch niet zo tevreden bent. Dan kan je deze video eenvoudig en snel verwijderen van je profiel.

We tonen hieronder in enkele stappen hoe je een TikTok video verwijdert.

stap 1

Open de app en ga naar je profiel overzicht. Tik vervolgens op de Tiktok video die je wilt verwijderen.

stap 2

De tit tok video speelt zich nog een keertje af terwijl je aan de rechterkant tikt op de drie bolletjes. Hierachter zit een menu met de opties.

stap 3

Je krijgt nu een aantal opties te zien. Waaronder de verschillende kanalen waarop je de video kan delen (uiteraard niet van toepassing nu) én ook helemaal onderaan rechts “verwijderen”. Tik hier nu op.

stap 4

Bevestig nog even dat je de Tik Tok video wilt verwijderen. En klaar is kees! De video is verwijderd uit je profiel en niemand kan deze nu nog zien.

Tip: Gebruik je veel mobiele data?

Zorg er dan voor dat je een abonnement hebt van datakampioen Mobile Vikings of Scarlet Mobile. Zo kan je naar hartenlust TikTokken zonder dat je op het einde van de maand voor verrassingen komt te staan 😉

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

2 reacties

Leave a Comment