fbpx

Hoe Tik Tok video downloaden?

Wist je dat je de video’s van Tik Tok ook kan downloaden op je smartphone of tablet? En wist je dat het downloaden van een video super eenvoudig is? We tonen hieronder in een paar eenvoudige stappen hoe je die ene leuke of grappige TikTok video kan downloaden.

Stap 1

Open je Tik Tok app 🙂 en ga naar de video die je graag wilt downloaden. Je ziet aan de rechterzijde van het scherm verschillende icoontjes. Tik nu op het “Delen”.

Stap 2

Je krijgt nu een menu te zien met de verschillende mogelijkheden om deze video te delen (Facebook, Instagram, Snapchat,…). Daaronder, in de lijst van de grijze icoontjes, zie je dan ook de mogelijkheid om “video opslaan”. Tik hierop.

Stap 3

Afhankelijk van de snelheid van je smartphone of tablet gaat dit enkele of meerder seconden duren. Je ziet de vooruitgang van het downloaden in het midden van het scherm.

Stap 4

De video is opgeslagen! Je kan hem terugvinden in de map Video’s of DCIM/Camera op je smartphone of tablet. Als je Google foto’s gebruikt dan vind je de video ook daar vrijwel meteen terug. Veel download plezier! 🙂

Wil je meer weten over de Tik Tok app, lees dan ook volgend artikel: Hoe werkt Tik Tok app? 

Tip: Zit je vaak op Tik Tok?

Bij datakampioenen Mobile Vikings en Orange vind je voordelige abonnementen met heel wat mobiele data in. Zo kan je zorgeloos Tiktokken zonder dat je voor onaangename verrassingen komt te staan 😉

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *