fbpx

Hoe TikTok kijken zonder account?

Moet je een account aanmaken om video’s te kunnen bekijken op TikTok? Het is een vraag die we heel vaak tegenkomen op het internet. En het antwoord is heel eenvoudig: neen. Je hoeft helemaal geen account te hebben of in te loggen om rustig te scrollen doorheen de video’s van anderen. Wil je reageren op video’s of zelf fimpjes posten, dan heb je natuurlijk wel een account nodig. Hoe je een account kan aanmaken lees je hier. Hieronder laten we dan weer zien hoe je TikTok kan kijken zonder een account:

Kijken op je pc

De makkelijkste manier is om achter je pc of laptop te gaan zitten en te surfen naar de website van tiktok. Zonder in te loggen of te registreren kan je al beginnen kijken naar tiktoks. En dat zonder limieten op het aantal minuten of aantal video’s. Lekker handig dus als je gewoon rustig wilt kijken zonder account!

Zoals je ziet op onderstaande afbeelding kan je meteen beginnen kijken naar de video’s van dat moment. Je kan ook altijd de zoekfunctie bovenaan gebruiken als je bepaalde Tiktokkers wilt checken.

Wil je daarentegen ook video’s liken, reageren op video’s of makers van video’s volgen dan heb je uiteraard wel een account nodig. Ook live video’s kan je niet bekijken zonder account.

Kijken op je smartphone of tablet

Via de app op je smartphone of tablet naar video’s kijken is helaas niet mogelijk. Na het downloaden van de app wordt er immers meteen gevraagd om in te loggen of te registeren. Vervelend dus!

Wat je natuurlijk wel kan doen is naar de webbrowser op je smartphone of tablet gaan en dan surfen naar de website van tiktok. Op je smartphone of gsm kan kan je doorgaans enkele video’s bekijken alvorens er wordt gevraagd om de app te downloaden. Dit bericht kan je wegklikken maar verschijnt een tijdje later opnieuw. Best vervelend toch… Op een tablet wordt dit doorgaans niet gevraagd en kan je naar hartenlust video’s bekijken. Whoop whoop! We vermoeden dat het vooral te maken heeft met de schermgrootte van het apparaat. Hoe groter je scherm, hoe makkelijker je Tiktok kan bekijken zonder account.

Gebruik YouTube

Een laatste manier om TikToks te kunnen kijken zonder account is door gebruik te maken van YouTube. Zoek naar “tiktok best” of andere combinaties met TikTok en je krijgt een mooie lijst aan video’s te zien. En nog beter, je moet ook geen account op Youtube hebben om daar video’s te bekijken!

Veel kijkplezier!

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *