fbpx

Kan ik met ecocheques betalen bij Colruyt?

Of je bij de Colruyt winkels met ecocheques kan betalen? Wel, wij vroegen ons net hetzelfde af maar wisten het ook niet zeker. Daarom trokken we naar de website van Colruyt en Collishop om het na te gaan:

Colruyt: Zijn ecocheques toegelaten?

Helaas is het antwoord: ‘Neen’. Colruyt gaf in het verleden al aan dat het aanvaarden van Ecocheques een te hoge kost zou inhouden, wat dan weer zijn impact zou hebben op de laagste prijzen waar Colruyt doorgaans naar streeft.

Ook bij Collishop, de online winkel van Colruyt, is het niet mogelijk om te betalen met Ecocheques, zo valt er duidelijk af te lezen in de lijst van veelgestelde vragen (zie afbeelding hieronder).

Niet te verwarren met maaltijdcheques bij Colruyt!

Met maaltijdcheques kan u uiteraard wel terecht bij Colruyt. Zowel elektronische maaltijdcheques (Sodexo, Edenred, Monizze) als papieren maaltijdcheques (Sodexo, Edenred) worden graag gezien bij Colruyt als betaaldmiddel.

Waar kan ik dan wel wat kopen met ecocheques?

We maakten een handige lijst met winkels waar je energiezuinige producten kan kopen met ecocheques.

Met dank aan: Colruyt.be

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan (toon alles)

1 gedachte over “Kan ik met ecocheques betalen bij Colruyt?”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *