fbpx

Hoe geld op je E-lotto account zetten via overschrijving?

Wil je graag online meespelen met de Lotto of Euromillions dan heb je in de eerste plaats een account nodig. Hoe je dit aanmaakt hebben we al uitvoerig beschreven in dit artikel. De volgende stap is om effectief geld te hebben in je online portefeuille om te kunnen spelen. Hieronder leggen we stap per stap uit hoe je geld kan opladen via overschrijving.

Stap 1

Log in op je account. Ga hiervoor naar de website van e-lotto.

OPEN HIER DE WEBSITE >

Stap 2

Klik op je naam of op het icoontje rechts bovenaan. Klik verder op “Geld opladen”.

stap 3

Je ziet nut dat er 4 mogelijkheden zijn om geld op je lotto-account te zetten. Wij gaan voor de “klassieke overschrijving”.

stap 4

Check goed het IBAN nummer en de gebruik de gestructureerde mededeling. Opgelet, gebruik niet de gegevens van de afbeelding hieronder of je maakt geld over naar mijn account. Mag natuurlijk altijd 😉

Je kan tot 300 Euro per keer overschrijven. En hou er rekening mee dat het enkele dagen kan duren vooraleer het geld op je speelaccount staat.

Wil je liever sneller het geld op je account, gebruik dan de methode Bancontact om meteen geld op je speelrekening te hebben. Hoe je dit doet, hebben we hier beschreven.

Veel succes en ken je limieten!

Bron: e-lotto.be

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *