fbpx

Hoe batterijpercentage zichtbaar maken op iPhone?

Aan de hand van het icoontje rechtsboven op je iPhone, kan je het batterijverbruik op de voet volgen. Het icoontje is een batterij die leeg loopt naarmate je iPhone minder batterij heeft. Het is echter niet makkelijk om op dit icoontje af te lezen hoeveel percentage batterij je exact nog over hebt. Gelukkig biedt Apple de mogelijkheid om naast het icoontje ook het batterijpercentage van je iPhone zichtbaar te maken. We tonen hieronder hoe je dit batterijpercentage kan aanzetten:

Stap 1: ga naar instellingen

Het zichtbaar maken van het batterijpercentage zit in een functie onder de instellingen.

Stap 2: ga naar algemeen

Bij de instellingen tik je verder op “Algemeen”.

Stap 3: ga naar gebruik

Tik nu verder door naar “Gebruik”.

Stap 4: zet batterijpercentage aan

Bovenaan zie je nu “Batterij” staan. Hieronder staan twee parameters: enerzijds het batterijgebruik (hier kan je bijvoorbeeld zien welke apps het meeste batterij hebben verbruikt sinds de laatste keer opgeladen) en anderzijds het aan- en uitzetten van het batterijpercentage.

Stap 5: batterijpercentage is zichtbar

Je ziet nu het batterijpercentage rechtsboven verschijnen, net (links) naast het batterijtje. Je kan vanaf nu dus eenvoudig aflezen hoeveel percentage batterij je nog over hebt.

batterijpercentage-iphone

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *