fbpx

Hoe anoniem bellen met iPhone?

Onbekende nummers op je iPhone zien verschijnen, het blijft vervelend. Telkens als ik “Anoniem” zie, dan pak ik niet op. Waarschijnlijk weer iemand voor een enquete of om iets te verkopen.  Negeren dus 🙂 Maar weet je eigenlijk hoe je zelf anoniem kan bellen met je iPhone? Zo ziet niemand je telefoonnummer en kan je ook “anoniem” bellen. Eigenlijk is het ontzettend simpel. We leggen het in enkele stappen uit hoe je het moet doen als je een iPhone hebt:

STAP 1

Kies op je iPhone de app Instellingen.

img_2712

STAP 2

Tik verder op “Telefoon” en daarna op “Nummerherkenning”. We komen dichterbij…

img_2713

STAP 3

Schakel nu je nummerherkenning uit. Zo, wanneer je nu de eerstvolgende keer belt, zal de ontvanger niet kunnen zien wie er belt (geheim nummer of privé nummer). Eenvoudig, toch?

img_2714

Tip: Bel en surf je veel met je iPhone?

Zorg er dan voor dat je een abonnement hebt waar veel belminuten en mobiele data inzitten of je kan wel eens voor verrassingen komen te staan. Bij datakampioenen Mobile Vikings en Orange vind je bijvoorbeeld voordelige abonnementen met heel wat mobile data in 😉

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *