fbpx

Hoe een Dyson stofzuiger kopen met ecocheques?

Kan je een Dyson stofzuiger betalen met ecocheques? En kan het zowel de sledstofzuiger (de standaard met een snoer) als de steelstofzuiger (de draadloze) zijn? Het is een veelgestelde vraag als het gaat over de producten die je kan kopen met je eco-cheques.

Zoals algemeen geweten zijn de fameuze ecocheques “uitgevonden” als extra voordeel bovenop je loon om “energiezuinige producten” mee te kunnen kopen. Zoals bijvoorbeeld vaatwassers, thermostaten, koelkasten,… die aan een aantal voorwaarden moeten voldoen. Het hebben van minstens energielabel A+ is er daar eentje van.

En laat dat energielabel voor stofzuigers afgeschaft zijn sinds begin 2019! Meer uitleg waarom dit afgeschaft is kan je hier nalezen. Dat betekent met andere woorden dat eender welke stofzuiger (en dus ook de hype Dysons) geen energielabel meer hebben. En laat net dat een van de voorwaarden zijn om in aanmerking te komen voor het aankopen met eco-cheques.

Dyson stofzuiger betalen met ecocheques?

Jammer genoeg kan je dus geen stofzuiger van Dyson aanschaffen met je ecocheques. We konden het toch niet laten en zijn zelf op onderzoek gegaan of het echt niet mogelijk is om online een Dyson stofzuiger te kopen met onze ecocheques. We hebben de grootste webshops onderzocht en dit is het resultaat:

Conclusie: je kan heel veel stofzuigers online kopen maar nergens kan je er je ecocheques voor gebruiken. Gelukkig zijn er wel een heleboel andere producten waaraan je de cheques kan besteden. We hebben trouwens een handige lijst gemaakt met alle winkels waar je terecht kan met je ecocheques.

BEKIJK LIJST MET WINKELS >
The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *